8 Eylül 2008 Pazartesi

‘Lucky’ bu sefer ağlamadı!


Müzik tarihinin en önemli TV kanallarından biri olan MTV, bu seneki video müzik ödüllerinde yine kimseyi şaşırtmadı!? Çöken süperstarları diriltme çabaları her sene biraz daha artıyor. Özellikle Britney Spears’a verilen 3 ödülle, Spears adeta bir ‘ilahe’ konuma gelmiş oldu bu sene. Gimme More’un yarattığı hayal kırıklığından, ‘Piece of Me’ ile kurtulmuş Britney. Medyatik olmanın en güzel yanı bu olsa gerek. Kötüden sonraki iyi her zaman kazandırıyor işte.

İlk ödülü aldığında şimdiye kadar hiç yanında olmadığını düşünürcesine, Tanrı’ya kendisini böylesine kutsadığı için teşekkürlerini sundu Britney kızımız. Tabi küçük çocuklarını da es geçmeyerek yine sevimli gözüktü medyaya. İkinci ödülünü menajerine ve son ödülü olan ‘Yılın Videosu’ ödülünü de fanlarına hediye etti. Biz de çok mutlu olduk kendisi adına. Uzun bir süre daha kendisini medyada göreceğiz galiba...

Tabi törende sadece Britney konuşulmadı. Britney’nin olduğu yerde Christina Aguilera olmaz mı? Evet, o da oradaydı. Ödül almadı ama süper şovuyla bence asıl ödülü hakedendi. Rihanna’nın da ondan altta kalır yanı yoktu. Jonas Brothers and Kanya West’te yine performans sergileyenlerdendi. Ayrıca her sene verilen şu en iyi rock müzik videosu ödüllerine de hastayım. En iyi rock müzik video ödülünü MTV veriyor. Söylemesi bile komik...


Bir MTV Müzik Ödülleri daha geride kalırken, akıllara takılan soru gizlice dilleniyordu. Acaba Britney kızımız, medyadan gelecek yeni bir baskıya ne kadar dayanabilecek?

Tüm Ödül Listesi
Yılın Videosu: Britney Spears – Piece of Me
En İyi Erkek Video: Chris Brown – With you
En İyi Bayan Video: Britney Spears – Piece of Me
En İyi Yeni Sanatçı: Tokio Hotel – Ready, Set,Go!
En İyi Pop Video: Britney Spears – Piece of Me
En İyi Rock Video: Linkin Park - 'Shadow of the Day
En İyi Hip-Hop Video: Lil Wayne (Static Major ile düet) - Lollipop
En İyi Dans Video: Pussycat Dolls - When I Grow Up

2 yorum:

Adsız dedi ki...

acetonun çakması bir sitede bu tür haberleri görmek güzel.biraz farklı olmanız gerekiyordu.bunu deepman gayet iyi başarıyor.

Turiaf dedi ki...

Hıncal Uluç'un çakması bi yorumcudan en azından pozitif birşeyler çıkması etkileyici. Keşke adını da yazsaydın