5 Eylül 2008 Cuma

Fiorentina hucum hattı


Mutu, Gilardino, Osvaldo, Santana, Pazzini ve Jovetic. Fiorentina'nın 67 Milyon Euroluk hücum hattını oluşturuyorlar. Üstelik yaş ortalaması da 24. Viola, yeniden eski günlere dönüyor gibi. Takımın diğer bölgeleri de iyi; Frey, Dainelli, Donadel, Vargas, Montolivo, Jorgensen, Pasqual ve Semioli. Kimsenin onlardan şampiyonluk beklediğini sanmıyorum; ilk 3 te yer bulmaları Floransa'da taraftarı mutlu etmeye yeter.

Bu arada karşılaştırmak açısından Repubblica Juve ve Roma'nın da bilgilerini vermiş. Juve'nin hücum hattı 50 milyon Euro değerinde ve 30 yaş ortalamalı, Roma'nınki de 50 milyon Euro değerinde ve 27 yaş ortalamalı.

Floransa'da mor menekşeler açsın tekrar...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Mourinho'lu Inter; bu sene geçtiğimiz sezonlara göre iyi bir transfer sezonu geçiren Milan; bildiğimiz gibi her zaman belli bir düzeyde futbol oynayan (bence yine en kötü ilk 3) Juve ve tabii ki Roma varken Fiorentina'nın işi zor. Ama yine de bu takımlardan birini geçip (kanımca çok zor da olsa) şampiyonlar ligi biletini kapabilirler...

YK dedi ki...

Bence de özellikle İnter-Milan-Juve üçlüsünü geçmek zor olacaktır ama bu sene fiorentina'da iyi kadro kurdu. İlk 5'e kesin diyorum. 3 lük sürprizim :)

YK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
H. İbrahim Andiç dedi ki...

pazzini fm08'de dehşet işler yapan kalite bi forvet.Gözüm onun üzerinde. Tabi mutu - gilardino 2lisinden ne kadar fırsat bulacak bilinmez ama fiorentina'nın bu kalite kadrosuyla ligde neler yapacagıda muamma.Serie A'da ki favorimdir menekşeler.

Turiaf dedi ki...

Pazzini FM de en çok abartılan oyunculardan biridir. Oyuna göre dünyanın en klas forvetlerinden biri. Gerçekte ise o kadar etkili olmadığı açık zaten FM 2008 de biraz düşürmüşler zira 2007'de çok fenaydı.