15 Mart 2009 Pazar

Kendi Kaleme Atar, Oyundan Çıkarım

Emre Toraman kuşkusuz haftanın futbolcusu. Attığı goller de haftanın golleri seçilecek. Eskişehirspor şanssızdı bugün evet ama Emre Torman'ın EsEs adına oynaması mı şanssızlık yoksa istenen topu oynayıp yenilmesi mi? Merak edilen soru bu şimdi. Yapılması gereken her şeyi yapan Eskişehirspor, Emre'nin kendini forvet oyuncusu sanıp, kendi kalesine attığı goller ile adeta yıkıldı. Ben tekrar tekrar izliyorum golleri ama bir türlü anlam veremiyorum. Özellikle 2.golü sanki hücum oyuncusuymuş gibi yuvarlıyor Emre kaleye. Bir an top sekince, kaleyi de boş görünce, vurayım gol olsun diye mi geçirdi içinden artık bilemiyorum. Emre'nin bu takım için yaptıkları elbette ki yadsınamaz. Bugüne kadar iyi kötü günleri beraber atlattı Eskişehirpor'la. Bu sezon taraftarın sevdiği futbolculardan oldu. Yaşanılan bu talihsizliğin Emre'nin şahsına karşı tepki olarak yansıyacağını düşünmüyorum, bu açıdan da Eskişehirspor taraftarının ne denli duyarlı olduğunu da biliyorum.

İnternette kısa bir araştırma sonucu kendi kalesine bir maçta böylesine gol atan birine rastlamadım ama Pentti isimli bir Finli'ye kendi kalesine attığı 6 gol sonunda takım arkadaşları dayanamayıp pusula hediye etmişler. Bizim Emre'ye ne versek yarar acaba? Fazla söze gerek yok. Geçmiş olsun Kırmızı Şimşekler...

4 yorum:

omer26 dedi ki...

Emre'nin sonuna kadar arkasındayız. Sezon başında kadro dışı kalmış ama PAF takımda yılmadan çalışıp formasını geri kazanmıştı. Galatasaray maçında ilk 11'de oynamasını istiyoruz.

deepman dedi ki...

Emre Toraman bildiğim kadarıyla Gs maçında sarı kart cezalısı. O yüzden oynamayabilir..

omer26 dedi ki...

Doğru kart cezalısı. O zaman FB maçında gol atmasını istiyoruz :)

deepman dedi ki...

Kendi kalesine atmasın da...