20 Mart 2009 Cuma

Avrupa Kupaları Kuraları


Villarreal-Arsenal: Arsenal toparlanma sürecine girdi. Fabregas ve Adebayor'un da dönmesi ile daha da güçlenecekler. Şuan büyük bir takımı eleyebilecek durumları olmadığı için Villarreal ile eşleşmek onlar için büyük bir şans oldu açıkcası. Bu turu geçerlerse sezonun ilk yarısında yendikleri Manu ile yarı finalde kapışacaklar.O maçta çok ateşli geçecektir. 2006 yılındaki yarı finalin rövanşını almak için Villarreal'e de bir şans doğdu bu kura ile.

Manchester United - Porto: Porto için talihsiz bir kura oldu. Mourinho'nun intikamını eski takımının alması oldukça zor gözüküyor.Manchester oldukça formda ve en şeker kurada onlara çıkınca 3. kez üst üste yarı finale çıkmaları çok muhtemel.

Liverpool-Chelsea: Yine karşılaştılar ancak bu sefer Yarı final yerine çeyrek finalde. Geçen sezon Chelsea şeytanın bacağını kırıp Liverpool'u eleyebilmişti bakalım bu sene bunu tekrarlayabilecek mi? İki takımın Avrupa'da birbirini yemesi ligde Manchester'ın işine oldukça yarayacaktır.

Barcelona - Bayern Münih: Bol gollü maçlar izlettireceklerdir bize. Barça için iyi bir kura ancak yarı final eşleşmesi biraz tuzlu kaçmış.




Werder Bremen/Udinese v Hamburg/Manchester City

Paris St Germain/Dynamo Kiev v Shakhtar Donetsk/Marseille


Hiç yorum yok: