4 Şubat 2009 Çarşamba

Maradona'nın takımı


11 Şubattaki Fransa maçı için 24 kişilik kadroyu belirlemiş Maradona. Söz konusu başka hoca olsa hazırlık maçı kadrosu kimsenin umrunda olmaz ama Maradona olunca her şeyi sorguluyor insan...

Goalkeepers: Juan Pablo Carrizo and Sergio Romero.
Defenders: Javier Zanetti, Martin Demichelis, Walter Samuel, Gabriel Heinze, Marcos Angeleri, Nicolas Burdisso, Daniel Diaz, Emiliano Papa.
Midfielders: Luis "Lucho" Gonzalez, Javier Mascherano, Juan Sebastian Veron, Jonas Gutierrez, Fernando Gago, Cristian Raul Ledesma, Maximiliano Rodriguez, Daniel Montenegro.
Forwards: Lionel Messi, Sergio Aguero, German Denis, Ezequiel Lavezzi, Lisandro Lopez, Angel Di Maria

Bir hazırlık maçında Messi'yi kadroda görmek şaşırtıcı. Kadroda 3 kişilik bir kırpma olacak Pep Messi'nin affını isteyebilir. Cambiasso ve Milito'nun kadroda olmayışı da bir diğer şaşırtıcı nokta. İtalya liginde leblebi gibi atan Milito Maradona'nın süzgecinden geçememiş. Nasıl bir süzgeçse artık. Maradona'nın has adamlarından Riquelme ise Gimnasia maçına daha iyi hazırlanabilmek için iznini istemiş...
*edit: Gözden kaçırmışım, Juan Sebastian Veron da milli takımda...vay be.

1 yorum:

sethras dedi ki...

Büyük ihtimalle Milito için izin alınamamıştır. Gözden kaçması imkansız gerçekten... Messi konusunda da Guardiola'dan izin alındı diye okumuştum biyerlerde. Yoksa Barca ile olan anlaşmasına göre çağrılamıyor Messi hazırlık maçlarına.