3 Şubat 2009 Salı

Mezarcılar işbaşına


Goalkeeper: Francesco Toldo (Inter Milan).

Defenders: Christian Panucci (AS Roma) and Lorenzo Stovini (Catania).

Midfielders: Pavel Nedved (Juventus), Francesco Cozza (Reggina), Martin Jorgensen (Fiorentina) and Luis Figo (Inter Milan).

Forwards: Christian Vieri (Atalanta), Bernardo Corradi (Reggina), Hernan Crespo and Julio Cruz (Inter Milan), Nicola Ventola (Torino) and Mario Frick (Siena).

Gazzetta dello Sport yıl sonu serbest kalacak oyuncuların listesini çıkarmış. Kadro yaşlı, İtalyanlar gençleri şubata bırakmamış, imzaları attırmışlar. Toldo-Panucci-Nedved-Figo-Vieri-Crespo eskinin ağır topları. Pavel'in takımdan ayrılacağını sanmıyorum. Figo ülkesine dönüş yapabilir, Crespo bu sene bile istenmeyen adamdı seneye karın tokluğuna çalışır. Listedeki isimler arasında en gözdesi de Panucci'dir heralde. Devre arasında takımdan ayrılmasını sakatlık önledi, sene sonu bağlasan durmaz. Milan'a yakışır. Julio Cruz ise her türlü takım bulur...

2 yorum:

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

nedved i beğenen bir ziya doğan kaldı şu dünyada, bıraksın adamı deli etmesin, juvemizin de, giovinconun da önünü kapamasın...

firat selcuk dedi ki...

cruz veya crespo'yu alacaksın fiorentina'ya, ne guzel olur.. ucuza kadro genisligi, hem de alakasız pozisyonlarda skoru cevirecek adamlar.. bonazzoli gibi bir faciadan sonra ilac olurlar..