8 Şubat 2009 Pazar

ÇİRKİNLİK


Galatasaray yönetimi bir bildiri yayınladı. Aklım almıyor ama doğru.Hem de herkesçe malum Beşiktaş gerçeği ve isyanından sonra Adnan Polat'ın açıklamaları kulaklardayken hala.. Hakemlerin arkasındayız,her maçı izleyen gözlemci heyetimiz safsataları.. Acaba gs kayseri maçında o gözlemciler nerede ne yapmaktaydı.. Emrenin topu elle kestiği penaltı pozisyonu, Servetin Mehmet Eren'i indirdiği penaltı pozisyonu bu kadar netken ve es geçilmişken, emrenin ikinci sarısı ve inanılmaz ama Baros'un dokunulmazlığı olan hakemin formasına sürdüğü kanı.. Elle kolla, 1 metre ofsayttan atılan golleri saymıyorum bile..Lincoln kendini attığında penaltı verilmemesineyse isyan bunda sorumlu sadece bu ahlaksızca konuşan yönetimler olamaz..

Özellikle gs'nin bu son yönetiminin, kaos yaratma we güçlü görünme yönündeki becerileri dillere destan olmalı..Adı Galatasaray olan bu güzide takımın yöneticilerinin istedikleri düzen, onları işte bu Galatasaray yapan düzen.. Şimdi edepsizce 'futbolda barışı biz olmadan nasıl sağlayacaklar' deme gücünü kendilerinde bulmalarını sağlayan düzen.. Haklılarda!!

Eğer birileri çirkin futbolumuzu gerçekten düzeltmeye kararlıysa yaratılan, büyütülen, yaşatılan bu çirkin takımlardan başı ağrıyacak bi süre..

Türk futbolunu katleden, kurulu düzenini çeşitli oyunlarla sürdürmeye çalışan ancak artık bu oyunları herkesce malum bu çirkin takımı ve onun yönetimini ben we galatasaraylılar dahil 'futbolsever' arkadaşlarım kınıyoruz..Esas ve dikkate alınması gereken bildiri budur..

Hiç yorum yok: