11 Aralık 2011 Pazar

Noluyo Noluyo ???



Nba'de sezon başlamadı ama piyasa şimdiden karıştı. Chris Paul takasının tekrar gündeme gelmesi ve bu sefer takasın Stern'den onay alması bekleniyordu ama takas yine vetoya takıldı. Açıkcası yeni öneride değişen ne oldu onu da öğrenemedik Üstüne Lamar'ın Dallas'a Trade Exception ve birinci tur draft hakkı karşılığı takas haberi geldi. Şimdi bu takas niye yapıldı onu anlamakta zorluk çekiyorum..Draft hakkını kullanıp Chris Paul takasını Hornets için daha güzelleştirip vetoyu kaldırmak mı istendi yoksa Dwight Howard için Orlando Lakers'dan draft hakkı mı istedi?

 Magic'in Howard için temel istekleri Hidayet'in kontratının alınması ve tabi ki de draft hakkı. Şimdi Lakers'ın eline geçen trade exception (8.9 milyon) Hidayet'in kontratına yetmiyor. Üstelik trade exceptionların üstüne bir başka trade exception yada oyuncu eklenemiyor.Yani Lakers Hido'yu almak istiyorsa Luke, Artest ve Blake gibi parçaları kullanmak zorunda. Orlando bunu kabul eder mi ondan emin değilim.. Lakers elindeki iki trade exception (lamar'ın 8.9 ve sasha'nın 5.5) ile Nelson ve Redick yada Nelson ve Duhon'un kontratlarını alabilir.

Lakers genel menajeri Mitch Kupchak'ın elinde sihirli değnek var mı yok mu? Bu sorunun cevabın birkaç gün içinde görücez sanırım...

3 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

shasha'nın lakers la alacağı vereceği kalmadı ki... 5.5 trade exception yazmışsın ama adam geçen sene sonunda free agent oldu. ne iş?

Turiaf dedi ki...

free agent olması birşey farketmez,o exception geçen seneki takasta nets'den geldi lakers'a ve tam 1 sene boyunca lakers'ın kullanma hakkı var.15 aralık son gün yani...

roland deschain of gilead dedi ki...

sağol.