7 Ağustos 2008 Perşembe

Bitti!!!


Umarım bu post Ronaldo ve transferi hakkında bu sezon yazılan son post olur. Real'in bitmek tükenmek bilmeyen arzusu, Manu'nun elinden kaçırmamak için can havliyle verdiği savaş ve bu savaşa sebep olan kararsız Ronaldo.

Sonunda bitti... Önce Fergie açıkladı Ronaldo'nun gelecek yıl da Manchester'da kalacağını ardından Ronaldo doğruladı ve ekledi: "Gelecek yıl da Manu'da kalacağım, bu verilmiş son kararım ve bundan sonra duyacağınız transfer haberleri tamamen gerçek dışıdır."

Cristiano, bütün yaz kızlarla eğlenirken, Calderon'un rüyalarının süsledi, Fergie'nin kabusu oldu. Madrid, artık Ronaldo için 1 yıl daha sabredecek. Calderon Vaart ile başladı; elinde liste, cebinde para kapı kapı dolaşacak gibi. Ronaldo ise ekim ayına kadar sakat. Sir dört gözle, elinde meşe odunu 7 numarasını bekliyordur şimdi...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

şimdi soruyorum size? kim daha büyük futbolcu?
sürekli sorun çıkaran, sadece futbol oynamayan (ki euro 2008'de de pek oynadığı söylenemez), kendini beğenmiş ronaldo mu? yoksa şu an takımıyla olimpiyatlarda olan messi mi?
fazla düşünmeye gerek yok benim takımım olsa messi'yi alırdım, sadece izlerdim ve kafamı dinlerdim...

YK dedi ki...

kimin daha büyük oldugunu tartışmaya gerek yok.. İkisi de cok iyi oyuncu, farklı özellikleri var.Bu yıl için hangisinin daha iyi oldugu 2009 ocak ayında UEFA ve FIFA tarafından verilen ödüllerde belli olacaktır.

Adsız dedi ki...

yazılarınızı taraflı mmı yazıyorsunuz yoksa objektif misiniz?
ben bu yorumunuzda taraflı yazdığınızı anladım. ben olaya farklı açıdan yaklaştım çünkü. man u şamiyonlar ligini aldı ronaldo da tabiki piyasada yükseldi. onun seçilmesi olağan. benim ahsettiğim sadece oyunculuk değildir futbolculuk, karakter de önemlidir!

YK dedi ki...

yazımı objektif yazıyorum diyemem..Objektif olmak zorunda da değilim.. Herkesin bir dusuncesi vardır, benim dusuncem de bu.
Manu'nun samp ligini almasında Ronaldo'nun katkısı sence ne kadar?

Adsız dedi ki...

objektif yazmıyosan bence bu bir hatadır. aynı ilker yasin'in fenerbahçe maçlarını sunarken taraf tutması gibi bir şey. sen maçı izlerken nasıl zevk alıyorsan ben de yazıyı okurken o akdar zevk alırım işte. sadece bir eleştiriydi bu, artık nasıl algılarsan...

soruna gelince ronaldo geçen sene patlama yaptı. evet büyük katkısı var kupaların hepsinde. ama hala benim neyden bahsettiğimi fark edemediniz...

komple futbolcu nasıl olmalı sorusuna cevap verin kendi kendinize??

sadece kupa kazandırır diyorsanız futbolcu için, bence futbol sizin için spor bile değil...

eeee, beşiktaş boşuna kovamadı kamptan iboları...

YK dedi ki...

yazıyı okudugun zaman, yazıda messi ile ilgili bir seyin olmadıgını görürsün. Ben Ronaldo'yu Messi'den daha iyi buluyorum. Bu benim fikrim. Bu fikrimi su ana kadar blogda yazdıgım yazılarda belli etmedim. Yazarken mümkün oldugunca karsılastırmadan uzak yazıyorum, ama elbette ki benim de bir tercihim var, senin de oldugu gibi..
Fikrimi soruyorsan, sahada basarılı oldugu muddetce futbolcunun özel hayatı ve istekleri beni cok ilgilendirmez. Ne zaman ki özel hayatı ve istekleri oyununu etkiliyor o zaman tekrar degerlendiririm bunu.. Ronaldo'nun bu yaz yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum ama iyi oynadıgı surece beni ilgilendirmez..

Adsız dedi ki...

ben sporu seviyorum, sen de futbol oyununu seviyosun o zaman. futbolu futbol yapan değerleri değil sadece futbolu..