10 Ağustos 2008 Pazar

Savio


Komşu transfer bombasını patlattı. Tabi kendi çapında bir bomba ama Kıbrıs'ı heyecanlandırmaya yetebilir. Madrid'in Galacticos döneminden kalma 34'lük yıldız Savio, Anorthosis ile anlaşmış. Bizim Anorthosis; adını ilk kez Trabzonspor ile eşleştiğinde duyduğumuz Anorthosis.
Futbolu yakından takip edenlerin bildiği üzere daha önce Mario Jardel de bu takıma gelmişti. Pek oynadığı söylenemez ama ismini gelen en ünlü oyuncular listesine yazdırdığı muhakkak. Savio; Famagusta'ya Kinkladze, Haxhi, Kiriakov ve Jardel'den sonra gelen en ünlü isim. Şampiyonlar ligi ön elemesinde rakipleri Olympiakos. Savio, takımının Maradona'sı olabilecek mi bakalım...

Hazır yazmışken Juve hakkında da iki haber düşeyim. Birisi Giovinco ile ilgili. Arsenal Gökhan İnler'den sonra şimdi de Juve'den Giovinco'yu istiyormuş. 7.5 milyon Euro önerildiği yazıyor. Bu fiyata bu oyuncu zor; Wenger'in haberi olsun..

İkinci haber bizi de ilgilendiriyor. Fenerbahçe Tiago ile ilgileniyormuş, bir kaç gün içinde görüşmeler başlayacakmış. Bence süper olur, böylece Juve, Tiago'dan kurtulmuş olur. Fenerbahçe için de fena transfer sayılmaz..

Hiç yorum yok: