13 Ağustos 2008 Çarşamba

David Silva ve Jeffren Suárez

Valencia ve David Villa şartlarda anlaşmış ve Villa Valencia'da kalacak gibi gözüküyor. Tabi şartların getirdiği maddi zorunluluklar klübün üstüne iyice yük olacağından Silva'nın takımdan ayrılması büyük bir ihtimal olarak gözüküyor. Barcelona'nın 18+4 milyon Euro'luk teklifi var ve bu rakam 25'e kadar çıkabilirmiş.

Manchester United ve Liverpool'da ilgilenmiş Silva ile ama kendisi şöyle konuşmuş:
"I have no desire to play in England. My club know my decision and it will not change. If I leave Valencia, my dream will be to go to Barcelona. "




Valencia ise resimdeki Venezuella doğumlu Jeffren Suárez ile ilgileniyor. Kendisi Barcelona Atlètic'te oynuyor ve Silva pazarlıklarında adı da geçiyor. Jeffren ise bonservisi ile gitmek yerine kiralık gitmek istiyor ve Barcelona'da kalırsa genç takımda kalmak istemiyor. Josep Guardiola birinci takıma almayacak gibi. Artık son sözü genç takım hocası Luis Enrique verecek. Sevilla ve Getafe gibi La Liga ekiplerinin yanında 2. ligden Zaragoza, Levante, Tenerife ve Hércules'de Suárez ile ilgileniyor.Şimdilik tek resmi teklif Zaragoza'nın kiralık teklifi.

Hiç yorum yok: