20 Ağustos 2008 Çarşamba

Vakıfbank

Vakıfbank... Ülkenin Ziraat ile birlikte en komik bankası. Ziraat ve Vakıfbank'tan hesap detayı almam lazım. Sabah erken kalkıp arkadaşla bankanın yolunu tuttuk...
Ziraat'te Key ödemeleri yüzünden bir sürü sıra bekledik; ardından "Kartı hangi şubeden aldıysanız hesap detayını da oradan alabilirsiniz" dediler... Nasıl yani? kartı Gaziantep'ten alsak, detay için Antep'e mi gideceğiz? desem. Cevap çok net olurdu "evet".

Geç dedim.. Vakıfbank'a gittik. ATM'den almaya çalıştık ama maalesef yoğun tasarruf tedbirleri sebebiyle Vakıfbank'ta ATM'lerde kağıt yok; yani doğal olarak hesap detayı da yok. Siz biliyor musunuz bu kağıtlar için kaç ağaç kesiliyor(!)... Ne yani kağıt kullanmayalım mı ağaç kesiliyor diye...Çivi yazısına mı dönelim; ceylan derisine mi yazalım...Para da kağıttan yapılıyor; onu da mı terk edelim, bozukluklarla mı idare edelim; takas usulüne mi dönelim?

Şube'ye gittik... Detay verebiliyorlarmış..Çok şaşırdık. Ancak dedi bayan...Dedim dur bakalım ne çıkacak altından.. Kağıt başına 2 YTL. Yuhhh.. Harbiden yuhhh...N'apalım olur dedik.. Ama olmadı, kızcağız hesabı görememiş. Kız çok özür diledi; hatta bir ara biz teselli edecektik onu; "olur yaa, takma kafana, çok sorun değil." diye. Sonuç : Alamadık!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nice dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

Adsız dedi ki...

Well I to but I think the collection should acquire more info then it has.