8 Şubat 2011 Salı

Jose Manuel Reina


Kimi futbolcular takımlarına duygularıyla bağlıdır. Mesela Totti'yi Roma'dan ayıramazsınız. Benzer şekilde Giggs, Man Utd'ın oyuncusudur. O, kırmızı formayla o kadar özdeşleşmiştir ki sokakta tişörtle görsek yadırgarız.

Her oyuncudan bu bağlılığı beklemek hata olur. Torres'de böyle bir beklenti vardı sonu hüsran oldu. Transferin akşamı formalar yakıldı. İspanyol oyuncu kupa istiyordu. Liverpool da muhtemel beklentilerine karşılık verebilecek gibi görünmüyordu. Liverpool, önümüzdeki yaz büyük ihtimalle bir benzer durumla daha karşılaşacak. Jose Manuel Reina, sene sonu Manchester United'a gidebileceği sinyalleri verdi.

İspanyol radyosuna konuşan Reina, "Şampiyonluk için ve şampiyonlar liginde başarı için oynamak istiyorum. İki yıldır bu hedeften uzaktım. Yalan söyleyemem, şampiyonluk ve şampiyonlar liginde başarı için oynamak istiyorum" dedi. Man Utd ile ilgili sorulan soruya da "van der Sar sezon sonu bırakıyor. Şu anda bir şey yapamam. Liverpool'un sözleşmeli oyuncusuyum" dedi. Son derece politik bir cevap. Hocam işte adam Liverpool'un oyuncusuyum demiş, sen daha ManU'ya gidebilir diyorsun. Haklısınız, demiş ama o da böyle bir fırsatın kaçırılamayacağının farkında.

Hiç yorum yok: