29 Temmuz 2008 Salı

Premier Lig Transferleri #2


İngitere'nin 4 büyükleri ile ilgili transfer haberlerini Premier Lig'de Transfer#1 ile vermiştim. Yazıyı yayınladığım 10 Temmuzdan bugüne çok sular aktı. Durulmak bilmedi İngiltere.

4 büyüklerden Manu henüz oyuncu almadı. Son şampiyonda Ronaldo'nun durumu belirsizliğini koruyor. Real bir süredir Ronaldo transferinde sessiz. Real'in bu durumu fırtına öncesi sessizliği gibi. Elbette Calderon yeni kozlarla tekrar çalacaktır Fergie'nin kapısını. Liverpool'da transfer taarruzu sürüyor, Benitez gözü Barry'e dikmiş durumda. Barry işine, Villa çomak sokunca hızını alamayan Rafa N'Gog, Cavalieri ve son olarak da Robbie Keane'i bitirdi. Arsenal'de ise kan kaybı sürüyor; bir önceki postta Hleb'i tutmak zor olacak demiştim, Hleb İspanya'ya uçtu, orta sahada ise Flamini'den sonra Gilberto'da kayıp. Orta sahaya takviye yapmazsa gelecek sezon işi zor Wenger'in. Chelsea'de ise gelen yok bu aralar.

Liverpool önüne gelene imza attırırken Everton'da sessiz bir bekleyiş hakim. Ligin güçlü ekiplerinden Tottenham iyi başladığı sezonda rölantide gidiyor. Modric, Dos Santos transferleriyle başladığı sezona Gomes ile devam ediyor. Pascal Chimbonda, Tainio, Robinson'dan sonra Robbie Keane de gelecek yıl Juande Ramos'un kadrosunda olmayacaklar. Ramos Keane'den gelecek parayla Eto'o'yu alsa hiç fena olmaz. Berbatov Eto'o çok canlar yakar..

Eski kaptan Roy Keane ise Premier Lig için iyi bir ekip hazırlama derdinde. Tottenham'dan gelen Chimbonda ve Tainio'nun ardından Bolton'dan El Hadji Diouf'u da kadrosuna kattı. Şimdiki hedef sola Taiwo. Kaptan bu sene iyi işler yaparsa, Fergie'nin koltuğuna aday olur..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

robbie'ye abartı para verdiler.
bu arada spursde de adam kalmadı. ona buna vere vere adam bırakmadılar. en son gardner'ı da kiraladılar. malbranque ve berabatov da giderse sıradan bi takım olup çıkacaklar.