2 Temmuz 2008 Çarşamba

Yaz Dizileri & Siftah

Bloga birtülü giriş yapamıyorduk tabi bunda bazı (aslında bir) ekip elemanlarının bir türlü gelememesininde sebebi var. Neyse ben siftah yapıp mevsimsel bir konu ile giriş yapayım.

Öncelikle normalde yazın olması beklenen ancak ertelenen yada iptal edilen bazı dizileri konuşalım.


Entourage

Bilmeyenler için kısaca özetlersek; Hollywood'a gelip ünlü olmuş Vincent Chase'in Queens'ten arkadaşları ve abisiyle yaşadığı maceraları konu alıyor. Sinema dünyasında Hollywood'tan Sundance'e ve Cannes'a kadar dönen dolaplar ve tabiki Vince'in çılgın ajansı Ari Gold.
Kızlar,Partiler ve James Cameroon'dan Mandy Moore'a kadar birçok ünlü yönetmen,oyuncu ve sporcunun konuk olduğu bir dizi de denebilir. Açıkcası benim için Lost'tan sonraki en iyi dizi.

Normalde Haziran'da başlaması gerekirken lanet olası grev yüzünden Eylül e ertelenmiş yeni yani 5. sezon.



The 4400

Çeşitli yıllar boyunca ortadan kaybolan 4400 kişinin hepsinin aynı anda geri dönenmesi ve sıradışı güçlerinin olması hakkında bir dizi. Fena bir dizi değildi 4 sezon yayınlandı ancak daha sonra nedenini benim bilmediğim bir nedenle iptal edildi ve bu yaz yayınlanmayacak.



Açıkcası şu 2 dizinin yazın olmayacak olması tv de büyük boşluk oluşturacak. Peki bu boşluğu hangi diziler tamamlamaya çalışacak, birazda onlara bakalım.

1. Stargate Atlantis

11 Temmuz'da 5. sezona giriş yapıcaklar. Bir türlü izelemey fırsat bulamadığım için hakkında pek birşey diyemiyeceğim ancak bilen bilir işte Stargate filmini çoğunuz izlemişsinizdir zaten. Bilim kurgu sevenler için ideal bir dizidir sanırım. Battlestar Galactica kadar başarılı değil diye duymuştum ama yinede bir bakmaya değer diye düşünüyorum

2. Mad Men

1. sezonunu yarım yamalak izlemiştim. 60 ların New York'unda reklam dünyası etrafında geçen bir dizi. 2. sezon 22 Temmuz'da başlayacakmış. Yalnız dizide neredeyse herkes sigara içiyor ve maşallah ağızları hiç boş durmuyor habire yakıyorlar bu yüzden sigarayı bırakmak isteyenler ve bırakmışlar bulaşmasınlar bu diziye.


Şimdilik bunlarla yetinin zaten diğer diziler pek tat vermez. Eğer güzel birşeyler bulursam yazarım zaten buraya.

Hiç yorum yok: