24 Temmuz 2008 Perşembe

Kararsız!


Arkadaş ver kararını artık! Gidiyor musun? Gitmiyor musun? Ligler bitti transfer sezonu Ronaldo Real'e dedikoduları ile başladı. Yok annesi Real'e gitsin demiş, yok çocukluğundan beri Real'e gitmek istermiş, yok köleymiş, yok şuymuş yok buymuş..

Utanmadılar, ciddi ciddi annesine sordular, belli ki Man Utd cephesi annesini tavlamış "Oğlum Manu'da mutlu" dedi kadıncağız. Kadıncağız öyle dedi de oğlu rahat durdu mu sanki. Önce karar vermedim Avrupa Şampiyonası'ndan sonra dedi. Şampiyona bitti kalıyorum dedi, ertesi gün gidiyorum dedi, sonra kararsızım dedi.

Sepp Blatter olaya el attı köle dedi. Ronaldo gaza geldi "Hepimiz Köleyiz" dedi. Cannavaro kaptanlığın verdiği cesaretle"Köle möle değiliz arkadaş, sözleşmene sadık kal" dedi. Tevez gitmesini istiyor olsa gerek "gitmek istiyorsa gitsin"dedi. Sir "giderse yanlış yapar" dedi. Beckham, her ikisinde de oynamış olması ve Ronaldo'nun bir önceki versiyonu olması sebebiyle"Gitmesi kariyeri açısından en büyük hata olur" dedi. O dedi, bu dedi, şu dedi. Bir adam ortalığı nasıl karıştırır? İşte böyle..
Sözler bitmek bilmedi. Calderon iki günde bir çıkıp suyu bulandırdı, bugün olmazsa yarın alırım, ama bir gün alırım dedi.
Taraftar sabırsızlandı. Başkan alırım alırım diye ağlayacağına git transfer yap dedi. Barca 11'i değiştirdi Real'de elde var "0".
Ronaldo yüzünden ne Real'in yüzü güldü, ne de Ferguson rahat uyuyabildi. Herkes transfer sezonu boyunca küçük beyin kararını beklediler. Ama beyimiz pek bi nazlı çıktı, paşamız karar verse de adamlar işine baksa artık..

Hiç yorum yok: