13 Mayıs 2014 Salı

Portekiz aday kadrosu

 
Paulo Bento da hareketli günde kadroyu açıklayanlardan. Kadro aşağıdaki gibi:

Goalkeepers: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Sevilla), Eduardo (Braga), Rui Patricio (Sporting)

Defenders: Andre Almeida (Benfica), Antunes (Malaga), Bruno Alves (Fenerbahce), Fabio Coentreo (Real Madrid), Joao Pereira (Valencia), Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia), Rolando (Inter)

Midfielders: Andre Gomes (Benfica), Joao Mario (Vitoria), Joao Moutinho (Monaco), Miguel Veloso (Dinamo Kiev), Raul Meireles (Fenerbahce), Ruben Amorim (Benfica), William Carvalho (Sporting)

Forwards: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (SC Braga), Helder Postiga (Lazio), Hugo Almeida (Besiktas), Ivan Cavaleiro (Benfica), Nani (Manchester United), Rafa (Braga), Ricardo Quaresma (FC Porto), Varela (FC Porto), Vieirinha (Wolfsburg)

Kadro şu an 30 kişi. Postiga gibi sakatlık problemi olan bile var. Kırpıldıktan sonra incelemek gerekir ama Portekiz olduğu için torpil geçip not düştüm.

Almeida'nın olup Edinho'nun olmaması bana şaşırtıcı gelmiyor ama şaşırana da bir şey demem. Ülkemize son yıllarda sık sık geldikleri için aşina olduğumuz oyuncular. Meireles, Bruno ve Almeida hali hazırda bu topraklarda.

Q7 de 2 yıl aradan sonra tekrar forma şansı yakalamış görünüyor.

Ronaldo'nun kupa hayali zor. Kadro 2 yıl önceye göre zayıf. Yine de o sonuna kadar savaşır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yatıyorum kalkıyorum çeyrek finaldeki Arjantin-Portekiz maçını bekliyorum, bu maçı kafamda defalarca bıkmadan oynuyorum. Messi vs Ronaldo galibi ortaya çıkacak!