13 Mayıs 2014 Salı

Fransa aday kadrosu ve Nasri tercihi

 
Herhalde bugün Arsenal taraftarı kadar mutlusu yoktur. Nasri ve Clichy 2014 Dünya Kupası aday kadrosunda yok.

Goalkeepers: Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille), Mikael Landreau (Bordeaux).
 
Defenders: Mathieu Debuchy (Newcastle), Bacary  Sagna (Arsenal), Laurent  Koscielny (Arsenal), Mamadou Sakho (Liverpool), Raphael Varane (Real Madrid), Eliaquim Mangala (Porto), Patrice Evra (Manchester United), Lucas Digne (PSG)
 
Midfielders: Yohan Cabaye (PSG), Clement Grenier (Lyon), Blaise Matuidi (PSG), Rio Mavuba (Lille), Paul Pogba (Juventus), Moussa Sissoko (Newcastle), Mathieu Valbuena (Marseille).
 
Strikers: Karim Benzema (Real Madrid), Olivier  Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Real Sociedad), Franck Ribery (Bayern Munich), Loic Remy (QPR).
 
Standby: Remy Cabella (Montpellier), Maxime Gonalons (Lyon), Alexandre Lacazette (Lyon), Loic Perrin (Saint-Etienne), Stephane Ruffier (Saint-Etienne), Morgan Schneiderlin (Southampton), Benoit Tremoulinas (Dynamo Kiev).
 
Nasri olsa olur muydu? Olurdu açıkçası. En azından yedek kadroya ilave edilebilirdi ancak Deschamps herhangi bir şekilde onu düşünmemiş. Hoş ortasaha ve kanada yakın forvetlere bakınca olanlarında eksiği var diyemem. Nasri'den pek haz etmeyen biri olarak beni en ufak bir şekilde rahatsız etmedi.
 
Nasri karara şaşırmış. 2 kupa kazanan City'de oynayan birinin seçilmesi için yeterli değil demek ki demiş. Karara saygı duyuyorum diye eklemiş. Ancak kız arkadaşı Nasri kadar kibar olamamış. İngiliz model Deschamps'a Twitter'da ağır giydirmiş. Bildiğin ana bacı sövmüş işte.
 
Kadroya bakıyorum. Mis gibi. Kıl olduğum adam yok. Desteklerim Fransızları...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi cidden Nasri'nin neden alınmadığı ile ilgili asıl sebebi biliyor musun ? Sportif sebep zaten kesinlikle değil. Deschamps çocukluk kahramanım olmasa ağır mallık diyeceğim de diyemiyorum :(

YK dedi ki...

Açıklaması yedekliği sorun eder üzerineydi.