18 Nisan 2011 Pazartesi

ManU, Juve ve Barça yeni sezon formaları?


Daha önce Liverpool ve Chelsea'nin yeni sezon formaları basına sızmıştı. Liverpool, daha sonra yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı. Basına sızan formalar ile büyük benzerlik gösteriyordu. Şimdi de Man Utd, Barcelona ve Juventus'un yeni formaları sızdı. Görüntüde birer formaları olsa da şimdiden taraftarlara sabır diliyorum, tabi önce kendime.

Barça'nın formasıyla çok ilgilenmiyorum, eleştiri yapmak gerekirse: Tişörtten farksız. Gelelim ManU ve Juve formalarına. Juve'nin kullandığı renkler arasında bu renk var ama Juventus bu değil. Üstelik bu tonu daha önce kullandığını da hatırlamıyorum. Değişiklik iyidir ama kötüye giden değişiklik iyi değildir. Açıkçası beğenmedim. Siyah-beyaz üzerine oturtulmuş dizaynlar çok daha çekici olabilirdi.

Manchester'ı özellikle sona bıraktım. Zira içler acısı. Inter, Erciyesspor arası bir forma olmuş. Turnuvaya katılsak ve arkadaşlardan biri bu formayı yaptırsa yüzüne çarparım. Herşeyi geçtim, bu nedir? Man Utd'ın renklerini biri hatırlatsın. Renklerini geçtim lakabını hatırlatsın.

Elbette bunlar henüz onaylanmış formalar değil. Doğruluğu dahi tartışılır. Üstelik Barcelona'nın yeni sezon için anlaşmaya vardığı Qatar Foundation da formada görünmüyor. Umarım yalandır.

2 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

MANU nun mavi forma dizayn edeceğine ihtimal vermiyorum.

Turiaf dedi ki...

ne olacak bu juventus'un hali? hersene "orospu rengi" :)