2 Aralık 2010 Perşembe

CSKA maçı öncesi Avrupa karnesi


CSKA deplasmanı öncesi Beşiktaş'ın bu sezonki Avrupa karnesine bakalım. 3 tane ön eleme turu oynaması sebebiyle bol galibiyetli, bol pekiyili bir karne var. Porto maçı öncesi de yazdığım gibi pekiyiler genelde kredisi düşük derslerden. En başarılı sınavları ise Porto ve Rapid deplasmanında aldığı puanlar...

Bu sezon ligde olduğu gibi Avrupa'da da 10 maçın tamamında oynayan tek oyuncu Ernst. Ersnt'i 8 ilk 11 ve 2 yedekten maçla Bobo izliyordu -ki bu maçta yok-. 3. sırada ise 8 maçla Hakan var... Bir diğer dikkat çeken nokta da Ekrem'in ve Cenk'in oynadığı tüm maçların kazanılmış olmadı. Cenk 2 maç oynadığı için referans olamaz ama Ekrem'in oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alınması enteresan olmuş.

Takımın en golcüsü 4'er golle Bobo ve Nihat. Bobo 4 golün tamamını sağ ayağı ile atmış, Nobre ise burda da ayaklarını kullanmamış. Tek golü var o da kafayla, tıpkı ligdeki 4 golünde olduğu gibi. Biri Nobre'ye futbolda ayakların kullanılabileceğini hatta football kelimesinin ayaktopu anlamına geldiğini söylemeli. Takımın en çok asist yapan oyuncusu ise Guti. 4 asistli Guti'yi 3'er asistle Tabata ve Q7 izliyor.

Takım genelinde bakarsak, bu yıl öne geçilen hiç bir maç kaybedilmemiş. 6 maçta ilk golü bulan Beşiktaş, bu maçların tamamını kazanmış. İlk golü yediğinde ise 1 kez maçı galibiyete çevirmiş, 2 kez maç beraberlikle sonuçlanmış, 1 kez de maç kaybedilmiş.

Bir de totemcilere tüyo verelim. Beyaz forma ile maç kaybedilmemiş. 3 galibiyet 1 beraberlik. Çubuklu forma ile tek galibiyet var, siyah forma ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet getirmiş...

Hiç yorum yok: