25 Mayıs 2009 Pazartesi

İngiltere Aday Kadrosu


Dünya Kupası favorim bu kez İngiltere. Kadrosu çok iyi zaten ama asıl büyük etken Fabio Capello. İtalyan gittiği her takımda şampiyonluk yaşama başarısı göstermiş ve İtalya'da 3 kulübü de şampiyon yapmış. İstatistiklerine bakmayın, can yakar...

Capello, Kazakistan ve Andorra maçlarının aday kadrosunu açıkladı. Beckham dışında bütün oyuncular Premier Lig'de...

Goalkeepers: Green (West Ham United), P.Robinson (Blackburn Rovers), Carson (West Bromwich Albion).
Defenders: Terry and A.Cole (Chelsea), R.Ferdinand and G.Neville (Manchester United), G.Johnson (Portsmouth), Upson (West Ham United), Bridge (Manchester City), Lescott (Everton).
Midfielders: Beckham (AC Milan), Gerrard (Liverpool), Lampard (Chelsea), Barry and A.Young (Aston Villa), Walcott (Arsenal), Carrick (Manchester United), Sh.Wright-Phillips (Manchester City).
Forwards: Rooney (Manchester United), Defoe (Tottenham Hotspur), Crouch (Portsmouth), Heskey (Aston Villa), C.Cole (West Ham United).

En büyük problemleri kaleci. Almunia'nın milli takımda oynama durumunu bile gözlüyorlar. Pompey'in yıllanmış kalecisi James sakat. Robinson 2 yıl aradan sonra tekrar kadroda. Robinson ile birlikte dönen bir başka isim de Manu'lu Neville. J.Cole, Downing ve Lennon sakatlıkları yüzünden kadroda yok. Ortasaha da yerlerini doldurmak zor olmaz.

Forvetlere göz attığımızda Agbonlahor dinlendirilmek üzere kadroya alınmazken, Owen'ın alınmama sebebi yetersiz görülmesi. Bu arada C.Cole'u kadroda gören Beşiktaşlılar ne düşünüyor acaba?

Bu kadronun kesikleri Tottenham'ın oyuncuları olmuş. King ve Bent daha fazla çalışmalı...

2 yorum:

Turiaf dedi ki...

Cole sıkıntılı bir topçu. Elinde Bobo gibi bir striker, holosko gibi bir supporter ve nobre gibi bir yedek varken artık eski transfer ihtimallerini takmayın. Zapo yerine Legrottaglie desen anlardım.

Genç Arsenal dedi ki...

fa iyice coştu. walcott u hem u21 kadrosuna alıyorlar hem A milli. wenger de itiraz etmiş buna tabi.