10 Aralık 2008 Çarşamba

Hildebrand Hoffenheim'da


Bundesliga alışık böyle takımlara. Bundan 10 yıl öncesinde Kaiserslautern Bundesliga'ya çıktığı ilk yıl şampiyon olmuştu. Bir benzerini şimdi Hoffenheim'den bekliyor Almanlar. Onlar da bu beklentiyi boşa çıkarmayacağa benziyor.

Şu anda ligde lider durumdalar; Ligin en büyük favorisi Munih aynı puanda averajla ikinci. Sene başında bu pozisyona gelebileceklerini belki kendileri bile tahmin etmiyordu ama Hoffenheim işi daha da ciddiye almaya başladı.

Ara transfer başlamadı ancak ilk transferini yaptı. Timo Hildebrand Hoffenheim'la anlaştı. Almanya'daki harika performansı sonrası Valencia yolunu tutmuştu ama Mestella ona yaramadı. Hal böyle olunca ülkesine dönme kararı aldı.

Hoffenheim için iyi transfer; Kendilerini Timo ile kısıtlayacaklarını sanmıyorum. Görünen o ki daha çetin bir dönem geçirecek Bundesliga..

2 yorum:

firat selcuk dedi ki...

makine düzeniyle işleyen takımı da transfer diye coşup bozmamak lazım.. bazen vasat bir kaleci önündeki savunmayla iyi anlaşıp çok iyi işler yapar, bazen yıldız kaleci öndeki 3'lü 4'lü 5'liyle anlaşamaz, sonu hüsran olur.. ki hildebrand'ın valencia kariyeri ikincisine de güzel bir örnektir..

yıllardır kurulu düzenini bozmayan hoffenheim'ın boş atacağını düşünmesem de içimi bir şüphe kaplıyor..

Her Yol Roma dedi ki...

ramazan da 3.kaleci olacağına, gelsin fener'e.