5 Aralık 2008 Cuma

Sıkıntı çıkarır


Ömer Üründül'ün tabiriyle "Bu Gallas çok enteresan bir oyuncu." Defans ama 10 numara. Öncelikle birinin ona 10 numaranın manasını öğretmesi gerekiyor sanırım.

Asıl Gallas'ı enteresan yapansa 10 numarasından çok takımdan ayrılış biçimi. Sıkıntı çıkararak ayrılma. Bunun bir değişik versiyonu Anelka'da da var ama Gallas'ınki biraz daha farklı..

Daha önce Chelsea'de mutsuz olduğunu ve burada oynamak istemediğini açıklamıştı ve yollamazsanız kendi kaleme gol atarım nidalarıyla bir diğer Londra ekibi Arsenal'e imza atmıştı.

Bu sefer roller değişti. Ayrılmak istediği takım Arsenal, gitmek istediği takım çok net olmasa da Milan gibi duruyor.

"William is not a happy man at the moment; there is no way to get back in good terms with the club; he feels frustrated and humiliated. The summer is too far away, William wants to leave now, though he keeps on training with great professionality. He doesn't move back to France, Milan have declared they will to sign him and he is attracted by this possibility"

Bir parantez de Milan için açalım. Zamanında Juventus'un sık sık başvurduğu oyuncu ayartma işlemlerini bu kez Galliani cephesi yapıyor...

Hiç yorum yok: