17 Aralık 2009 Perşembe

Açmış ağzını yummuş gözünü


Nicolas Anelka. Yüzü pek gülmez, içinde fırtınalar kopuyorsa da belli etmez. Sessiz, sakin biliriz onu. Türkiye'de kaldığı dönemde öyle sivri açıklamalar yapmışlığı yoktur, varsa da ben hatırlamıyorum.

Chelseali forvet Fransa hakkında konuşmuş. Biraz da ağır konuşmuş. Bizde herhangi bir oyuncu benzer demeç verse Kuvayi Milliye sınırlarından içeri zor girer.

"I am fine in England. I will never return to France. The taxation system is foolish there - I am not going to lose 50% of my income. .... I do not appreciate football fans in France. They do not welcome French players who play abroad like me. They did not even support the French national team when we faced Ireland last month. .... France is full of hypocrites".

Fransa'daki saçma vergi sisteminden dolayı kazancımı yarı yarıya düşüremem demiş. Fransız futbolseverlerin de Fransa dışında oynayan Fransızlara karşı olumsuz tavırlarından bahsetmiş. Son olarak da tüm Fransa'ya gitmiş laf. Irlanda karşısında desteklemediler, Fransa iki yüzlü insanla dolu...

Sert olmuş biraz Nicolas...

Hiç yorum yok: