14 Kasım 2008 Cuma

Inzaghi'nin Prensleri


Inzaghi beleşçi diyerek de tarif edilebilecek nerede duracağını nasıl vuracağını bilen sağlam golcülerdendir. Karambol adamıdır; her an gol atabilir... Ceza sahası içinde top döner dolaşır onun önüne düşer, tabi affetmez onu Filippo "Pippo". Sonra da çılgınlar gibi sevinir...

Filippo, görüntü itibariyle hala genç olsa da yavaş yavaş elini eteğini bu işten çekme zamanının geldiğinin farkında. Öyle Maradona gibi her parlayanı övmek, veliahtı ilan etmek gibi bir huyu yoktur ama bu sefer biraz da olgunlaşmış olmanın verdiği rahatlıkla İtalya'nın genç forvetlerinden bahsetmiş:

"There are many promising youngsters who can become better than me in the future. I like Michele Paolucci of Catania, he is doing very well and is physically strong. I also like Robert Acquafresca of Cagliari, he is excellent in the air. Than there is Alberto Paloschi who is an AC Milan player currently on loan at Parma; he is a good guy, not only a talented player".

Görünüşe göre Filippo, bu günlerde sıkıntılı olan İtalya hücum hattının geleceği konusunda umutlu; Lippi de öyle düşünüyor...

1 yorum:

deepman dedi ki...

Öncelikle arkadaşın adı Ingazhi onu bir düzeltiyim:) Sonra o gollerden sonraki sevinci çok komik adamın, her maçta gol atmasını istiyorum o sevinci görmek için.