1 Ağustos 2011 Pazartesi

Daniel Sturridge



Chelsea'nin yaşlanan kadrosundan daha önce bahsetmiştim. Chelsea'nin kadrosunun isim olarak iyi olduğuna şüphe yok ancak EPL gibi ağır bir ligde tüm sezonu kaldırıp kaldıramayacakları meçhul. Mavilerin gol yollarındaki umutları Drogba, Anelka, Kalou, Kakuta, Torres, Sturridge.



Bu yıl Kakuta'dan birşeyler beklemek doğru olmaz. Henüz Chelsea forvetinde oynayacak kadar tecrübeli değil. Kulübede bekletmek için bile düşünmek gerekir. Anelka 32, Drogba 33 yaşında. Oynamaz mı? Oynar ama performansı geçtiğimiz yılların altında olması kuvvetli muhtemel. Torres aşısı geçen yıl tutmadı gibi göründü ancak yeni sezon İspanyol oyuncuyu eski kimliğine kavuşturabilir. Kalou da 11'e koyduğunda yüzünü buruşturacağın adamlardan. İnsanın içine sinmiyor işte. Kulübeye daha çok yakışıyor.



Bu yıl Chelsea için sürpriz Sturridge olacaktır. 21 yaşındaki İngiliz oyuncu Chelsea'nin bugünü ve yarını olabilir. Geçtiğimiz yıl Bolton'da sergilediği performans büyüleyiciydi. Kiralık gittiği Bolton'dan sezon sonu döndü ve şu anda Londra ekibiyle antrenmanlara çıkıyor. Bolton, İngiliz golcüyü bir sezon daha kiralamak istiyor. Boas'ın eldekileri de hesaba kattığı zaman buna izin vereceğini düşünmüyorum. İzin verirse, sezon ortasında yeni forvet arayışına girer.

Hiç yorum yok: