13 Kasım 2010 Cumartesi

Conan


Conan 9 ay sonra geri döndü nihayet. Geri dönüşü de harika oldu. İlk gün bütün reytingleri alt üst etti . Daha sonraki günlerde reytingin düşmesi bekleniyordu ama yine de çok iyi bir seviyede kaldı reytingler.

Bazı kesimler için ise hayal kırıklığı oldu zira şovun haklarının sahibi olması ve kablolu yayın kanalında olması dolayısıyla daha sıradışı şeyler beklendi ama önceki late night show formatından pek birşey değişmemişti. Açıkcası bu eleştirilere bir yere kadar katılıyorum ancak bu geçişi daha yavaş bir şekilde yapması daha doğru olacaktır.

Programı geliştirmesi için Conan'ın öncelikle diğer talk showlardan bir farklılık göstermesi gerekir. Bunun en kolay yolu ise diğer talk showların da sorunu olan 2. konuğu almaması. 2. konuk genelde birinciye göre sönük olur ve izleyiciyi sıkar. Boşa vakittir yani. Bunun yerine Conan en kuvvetli olduğu alan olan skeçlerinin sayısını ve süresini arttırabilir.

Bu arada Türkiye de Conan cnbce de 22 kasım da karşımıza çıkacak. Açıkcası ben Doğan yayın gurubunun yerinde olsam Tnt kaynaklı ilişkilerimin olduğu Time Warner'ın sahip olduğu Tbs'de yayınlanan Conan'ı alır ve tnt'nin cnbce ile rekabetinde bir adım öne geçmesini sağlardım

Hiç yorum yok: