20 Ekim 2008 Pazartesi

TFF (Terim = $)!

Fatih Terim her zaman Türkiye'nin futbol gündeminde en çok tartışılan isimlerin başında gelmiştir. Herkes bu denli tartışırken acaba şapkasını önüne koyuyor mudur kendisi bilmem ama en son açıklanan aylık maaşını duyduktan sonra tartışmaya bile gerek olmadığını düşündüm. Kafamda hep bir Fatih Terim portresi olmuştu bu ana kadar. Televizyon yarışmalarına katılıp kazandığı parayı şehit ailelerine bağışlayan, gece yarılarına kadar telefonla konuşup okul yapılması için yardım toplayan Fatih Terim'di benim bildiğim. Daha 15 gün önce yine şehitlerimize saygı duruşunda gördüğüm bu şahsiyetin bu parayı almasını kendisine yakıştıramıyorum, ben de kabullenemiyorum. Hakkettiğini düşünsem eyvallah da, bunu düşünen bile yokyur ki! Bu teklifi yapan federasyona ise söyleyecek laf bulamıyorum. Fatih Terim'in beklenen! açıklamayı hala yapmaması kafamdaki portreyi yerle bir etmiştir. Sorumluluk hissi kalmamış bu adamda... Gözlerine iyi bakın maç sırasında, dolar işaretleri yanıp sönüyor olarak görebilirsiniz...

7 yorum:

YK dedi ki...

Diğer milli takım hocalarıyla karşılaştırıldığında verilen paranın çok olmadığını düşünüyorum. Üstelik ortada Avrupa 3.lüğü gerçeği var.
Ayrıca federasyon da Terim'in yerine başka birini getirse (Ertuğrul hariç Türk hoca yok), bu yabancı olsa, daha fazlasını vermek zorunda kalacak.

deepman dedi ki...

eğer muhalefet olsun diye demdiysen ve 250bin YTL normal Diğer milli takımlar da bizi ilgilendirmez biz Türkiye olarak 250binYTL verme lüksüne sahip değiliz...
Fatih Terim'de bu parayı alma hakkına sahip değil, o hakkı görenlere de güler geçerim, dediğim gibi tartışmam...

YK dedi ki...

muhalefet olsun diye demedim. Samimiyim. Bu konuda ülkenin ekonomik durumuna bakmam -ki bakılsa bile herkes az maaş alıyor diye Terim de az alsın demek çok doğru olmaz; bırak bari o çok alsın- futboldaki başarısına bakarım. Capello, Hiddink, Löw gibi hocaların aldığı para göz önünde bulundurulursa çok demem. Bir de şunu düşünelim; Terim kulüp takımı çalıştırsa o parayı zaten kazanır.

deepman dedi ki...

Evet bence de kazanır. O zaman akıllı olsun o takımlara gitsin. ben Terim'den bu teklifi kabul tmemesini bekelrdim valla. Hala da bekliyorum. Bakalım..

Adsız dedi ki...

arkadasim adam koskoca milli takimlar teknikdirektoru ve bianconerinin dedigi gibi avrupa 3.su bir takimin teknik direktoru. Futbolcular milyon dolarlaken alirken fatih hocanin aldigi parami gozune batiyor. Adam sonuna kadar hakediyor. Adam ne diyecek sagolun bana hakettigim parayi vermeyin ben beles calisirim mi diyecek yapma allahani sewersen. Turkiyede 3.ligde oynayan futbolcular bile ayda 50 70 bin ytl aldigini dusunursek A milli takimin hocasinin 250bini hakettigini dusunurum.

deepman dedi ki...

aferin sana o zaman ne diyim. komiklik şaka gibisin.

deepman dedi ki...

bu arada 100kişiye sorsan 90 kişisi haklı bulmaz. 10 kişiden biri olduğun için övünürsün sen şimdi bi de.