23 Ekim 2008 Perşembe

Frey satar, affetmez


Fiorentina'ya Bayern deplasmanı yaramadı. Alınan 3-0'lık mağlubiyet yetmiyormuş gibi bir de kalecisini kaybetme korkusu yaşıyor mor menekşeler.

Frey'in söyledikleri Artemio Franchi 'yi kızdıracak gibi...

"Now I understand why Bayern is one of the top clubs in Europe. Everything is perfect: the city, the stadium, all extraordinary. Ending my career there? Why not?!"

Floransa sakinleri yıllar sonra CL'ne katıldığına sevinse mi üzülse mi? Frey de pek satıcıymış maşallah...

2 yorum:

deepman dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
firat selcuk dedi ki...

engelleme hadisesi yüzünden şimdi görebiliyorum bunu..

herşey mükemmelse niye bu takıma diğerlerinden çok daha fazla şey vererek oynuyor anlamak çok güç.. acaba bayern'in bir kaç katı pozisyon bulan arkadaşları 3-4 golü rakip filelere yollasaydı ne diyecekti..

nasıl büyük takım olunduğunu şimdi anladıysa geç kalmış bu fransız arkadaşımız, 1997'de nou camp'ta 98.000 kişiye "susun" diyen bir batistuta örneği var önümüzde.. o günlerde şampiyonlar ligi'ni kazanmaya oynayacak konumdayken şimdi bu saçma açıklamalar geliyor frey'den.. evet büyük kulüp kolay olunmuyor da, akıllı oyuncu olmak da kolay değil ki..

mutu söylese anlarım da frey'in kariyerinde başarısız inter macerası dışında böyle üst düzey futbol oynadığı başka bir takım yok.. çok istiyorsa gidebilir, parayı verdikten sonra başkanın kendisini tutacağını sanmıyorum..