9 Ekim 2008 Perşembe

Capello'nun orta sahası


Aceto'nun Gerrard mı Lampard mı? anketinin üstüne cuk diye oturdu bu haber. The Sun, gelecek çarşamba oynanacak Belarus maçı öncesi Capello'nun kararsızlığından bahsetmiş.

Görünen o ki; Capello antremanlardan 4-3-3 ve 4-4-2 konusunda bile hala kararsız. Defansta Terry'nin oynayıp oynamayacağı belli değil ancak Capello'nun Rio'nun yanında kimi oynatacağından çok orta sahayı nasıl kuracağı konuşuluyor.

Antremanlarda denediği sistemlere göre; 4-3-3 oynatırsa Barry-Gerrard-Lampard yanyana çıkacak. 4-4-2 oynatırsa göbekte Gerrard ve Lampard, kanatlarda Theo ve Downing. Bir başka 4-4-2 opsiyonunda ise ilginçtir Gerrard'ı solda denemiş.

İngiltere'nin 4-3-3 çıkacağını sanmıyorum. İngilizler kolay kolay kanat futbolundan vazgeçmezler. Fabio, çıkarır mis gibi 4-4-2; Lampard-Gerrard göbekte; kimseyi kesmeden, gönülleri kırmadan oynar maçını aslanlar gibi...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadasım Türkiye GÜNDEM inde (anladın sen onu) o kadar olaylar varken Mustafa Denizlinin BJK ye gelmesi Sinan Enginin istifası sen elin Capellosunun takımını yazıyorsun olmuyor yani. Senin ne akdar koyu bir BJK li oldugunu bildiğim için Denizli ve Engin yorumlarını 4 gozle bekliyorum. Sonra Syın Demirörenin Mustafa DEnizli bu kapıdan içeri giremez deyipte sonra takımın başına getirmesi hakkında neler dusunuyorsun? Bu başkanla nereye kadar yani Bianconeri dusun sonra yaz bakalım. :)