22 Ekim 2008 Çarşamba

Beck kazandırır


Milan'ın Beckham transferine Coventry Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Spor Merkezi Direktörü Simon Chadwick'ten farklı bir yorum gelmiş:

"If the whole world is facing a financial crisis, David Beckham is such a mediatic phenomenon that his arrival at Milan will make the italian club earn 15 million euros immediately"

Manchester'dan Real'e giderken, Real, sırf daha popüler diye Ronaldinho'nun yerine onu tercih etmişti; çok da haksız değillerdi. Daha ilk günden başta Uzakdoğu olmak üzere yüzlerce forma satmıştı.

Real'den LA Galaxy'ye gidişi zaten tamamen ticari. Futbolundan çok özel hayatıyla konuşulan Beckham orada hem daha fazla para kazanacaktı, hem de Amerika onun için Uzakdoğu ve Avrupa'dan sonra yeni bir pazardı.

Beck, şimdi de Milan transferiyle yine para kazandıracak. Milan ile yapılan bir kaç aylık kiralık anlaşma elbette form durumunu korumak ve takımında oynamayan oyuncuyu milli takımda ilk 11de oynatmaya yanaşmayan Capello'nun, gözüne girebilmek için iyi bir yol. Ayrıca, bir kaç ay da olsa İtalyan modasına takılmak da hem Victoria'nın hem David'in işine gelir.

Asıl merak ettiğim soru, bir kaç ay için Milano sakinleri Beckham forması alır mı?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bence alir. Sence rivaldo su haliyle besiktasa gelse rivaldonun formasi bile besiktasta kapisilirki suanki beckham ile rivaldo arasinda daglar kadar fark var. Ustelik adam cokcok yakisikli ve genc kizlarin hayran oldugu biri yani. Ben beckhamin milanda basarili olacaginada inaniyorum adam nede olsa futbolu biliyor kardesim