6 Nisan 2010 Salı

Meltingdown...


Mahşerin dört atlısı aynı anda sahadaydı; Ayhan-Topal-Sarp-Barış .Rijkaard çökmüş durumda. Hanesine yazılan eksiler oldukça arttı. Bundan sonra ne olur bilemem ama galiba Galatasaray'ın aradığı adam Rijkaard değil gibi....

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Yok artık! Bir sezon bitmeden mi vardınız bu kanıya? Galatasaray'ın aradığı adam kim o zaman? Abdullah Avcı mı Bülent Uygun mu? Yoksa yine Fatih Terim mi?

yakinyoko dedi ki...

rijkaard'ın tartışılması normal ama lütfen Ahmet Çakarlaşmayalım. Rijkaard gidince futbolcular adam akıllı mı oynayacaklar? Onun en büyük hatası futbolcuları disipline edememesi. O da hatalarından dönmeye başladı.

Turiaf dedi ki...

Yalnız Rijkaard olmayınca neden hemen "Bülen uygun mu avcı mı olsun?" gibi çemkiriyosunuz anlamıyorum. Sanki alternatifler onlar sadece...Aslına sadece rijkaard'dan değil bu yönetimle de olmaz zira 2 senedir aynı hataları yapıyorlar.

Adsız dedi ki...

Bizim "çemkirmemizin" sebebi medyada onlarcası bulunan skor yazarları gibi işler yolunda gitmeyince hemen birilerinin biletinin kesilmesi gerektiğinin savunulmasıdır.

Turiaf dedi ki...

İşlerin yolunda gitmemesinin nedenlerinden biri hocaysa elbette onunda bileti kesilebilir. Ben zaten kesin bir yargıya varmadım ve hoca ile 2. yılda devam edilmesine karşı olmam ancak şimdiye kadarki görüntüsü ile Rijkaard umut vermiyor. Kriz yönetimi çok zayıf bir hoca maalesef. Fenerbahçe Galatsaray'dan daha iyi bir durumda ve sezonda böyle bitse dahi Daum'un gitmesi Rijkaard'ın gitmesinden bence daha mantıklı. Yani skor yazarları gibi sonuç odaklı düşünmüyorum.

Adsız dedi ki...

Tamam haklısın.

YK dedi ki...

Bence Rijkaard ne eleştirilmez biridir, ne de fuboldan anlamayan biridir. Aradaki gri bölgeyi hep atlıyoruz. Takım iyiyken yüceltiyoruz, kötüyken yerin dibine sokuyoruz, futboldan anlamıyor noktasına kadar getiriyoruz...
Bence Galatasara'ın başında kalmalı. Şu andaki görüntü kötü de olsa, bir sistem oturtmaya çalışıyor ve bun sabredilmeli..