10 Nisan 2009 Cuma

Her şey takım için


Takımlarda bazı oyuncular yetenek olarak kaliteli olmasa da takımda arkadaşlığı, birliği, bütünlüğü sağladıkları için takımda kalırlar.

Murat Didin, Beşiktaş coachu iken Elliot için benzer şeyler söylemişti. Elliot, o dönem Beşiktaş basketbol takımının en kötü yabancısıydı ama Didin ısrarla onu takımda tutuyordu. Yıldız Teknik Üniversitesi'ne geldiklerinde bir söyleşide bunun muhabbeti geçmişti ve Didin, Elliot hakkında basketbol olarak iyi olmayabilir ama takım içinde oyuncuları birbirine bağlama konusunda, takım bütünlüğünü sağlama konusunda bize çok önemli katkıları var demişti.

Ben benzer bir durumun Baki Mercimek'te de olduğunu düşünüyorum. Bu kadar yeteneksiz bir oyuncunun Tigana tarafından uzun süre takımda tutulması hep tuhaf gelmiştir bana. Baki'nin sempatik olduğunu da düşünürsek, neden olmasın diyorum.

Man Utd'da da Park takımın sevilen oyuncularındandır. Rotasyon futbolcusu olmasının yanı sıra başka özellikleri de varmış Uzak Doğulunun. Şu şirinliğe bakın. Kim sevmez Park'ı?

3 yorum:

Turiaf dedi ki...

Ben

YK dedi ki...

sen sus =)...sen git lüle saçlı Sagna'yı sev =)

roland deschain of gilead dedi ki...

kız olsam hayranıyım diicem o kadar severim
pes te bile top ne zaman park a gelse ayrı heyecanlanırım..

ne zaman man u macı olsa gozlerim ronaldo yu berbatov u değil onu arar önce(ki berbatov'a da hastayım söyliyim)...11 de mi yedekte mi ona bakarım