19 Nisan 2009 Pazar

A Blue Wembley


Arsenal’de eksik çoktu ve açıkcası galip gelmeleride oldukça zordu. Arsenal’in önünde yoğun bir maç trafiği oldu için bazı oyuncularıda dinlendirmek zorunda kaldı Wenger. Ancak zaten Şampiyonlar Liginde oynayamayan Arshavin’i neden kenarda başlattı onu anlamadım. Chelsea’nin Ballack-Lampard-Essien üçlüsüne Arsenal’in Fabregas-Diaby-Denilson üçlüsü ile cevap vermesi zordu. Savunmadaki eksikliklerde buna eklenince oyunun hücum kısmı haricinde pek etkili olmasını beklemiyordum Arsenal’in. Fabregas hücumu yönlendirmekte etkisiz kalıp Adebayor’da kötü bir gün geçirince işleri oldukça zorlaştı. Chelsea kazanmayı hak eden bir oyun sergiledi ve maç uzatmaya gitmeden kazanmasını bildi. Ballack’ın laneti üzerlerinde olmaz ise kupayı kaldırırlar diye düşünüyorum.

Manchester-Everton maçını ikinci yarınsından itibaren izleme fırsatım oldu. Manchester yedeklerle çıkmış maça. Mike Riley ise yine yapacağını yaptı ve Manu lehine bariz bir penaltıyı vermedi. Zaten o andan sonra Ferguson çıldırdı . Penaltılarda Berbatov tam bir satış koydu.

1 yorum:

deepman dedi ki...

Arsenal-Chealse maçı boyunca hakem onca hata yaptı ama bir tek futolbu hakemin süstüne yürümedi bile. Futbol budur abicim, sğor budur. Bundan sonra Türkiye ligini izlemeyi bırakıyorum, İngiltere ligini izleyeceğim sadece...