26 Nisan 2009 Pazar

Adriano gelse...


Bu günlerde Flamengo'nun ismi Türk basınında çokca duyulacak gibi. Beşiktaş'a menejerler tarafından önerilen gerçek Ronaldo'yu sakatluğına rağmen kadrosuna katan ve bu transferden şu ana kadar karlı çıktığını gösteren Brezilya ekibi şimdi de gözünü Adriano'ya dikti.

Fenerbahçe ilişkisinden dolayı ülkemizde adı sıkça duyulan Brezilyalıyı Delair Dumbrosck bağrına basmış.

"We will do all that we can to sign Adriano. Flamengo helped Ronaldo to recover and now our doors are open for Adriano too, with or without a contract".

Adriano ile imzalamak için herşeyi yaparız diyen yönetici. Flamengo, Ronaldo'nun tekrar ayağa kalkmasına yardımcı oldu, şimdi kapımız kontratlı ya da kontratsız Adriano için de açık demiş.

Bakalım Fenerbahçe 4 yıl geç de olsa eriştiği Carlos'dan sonra, yine 4 yıl rötarlı olarak Adriano'ya da kavuşabilecek mi? İyi para verirse Adriano'nun gelmemesi için hiç bir neden yok.

Eğer gelirse, Adriano'nun başarılı olacağını düşünmüyorum. İtalya'da kaldığı sürede Parmalı yılları haricinde hemen hemen hiç bir varlık gösteremedi. Sakatlıktan yattı, formsuzluk baş gösterdi, disiplinsiz dizboyu... Verilen onca şansı tepti, Mourinho ona verdiği şansı Kezman'a verse, o bile adam olurdu..

3 yorum:

PIERREMANU dedi ki...

Fenerbahçe taraftarları artık bu tarz keyif futbolcularının Fenerbahçe ile adının yanyana gelmesini bile istemiyorlar. Fenerbahçe taraftarları aç, atletik, hırslı, güçlü, mücadeleci futbolcular istiyor. Umarım yönetim bunun farkındadır ve ona göre hamleler yaparlar ve gözünün feri sönmüş tipleri bize yıldız diye kakalamazlar.

YK dedi ki...

Son dönemlerde aldığı yabancılardan taraftarın da ağzı yamış görünüyor. Carlos transferi ekonomik olarak ve popularite olarak Fenerbahçe için büyük bir adım olsa da Carlos'un doymuşluğu Fb'yi olumsuz etkiledi. Bunun yerine aç bir oyuncuyu almış olsa çok daha başarılı olurdu. Josico-Maldonado hattında da hırstan eser yok -ki o bölge oyuncuları takımın en hırslı oyuncuları olması gerekir-.

YK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.