27 Şubat 2009 Cuma

Ters yüz


Çanlar bu sefer Madrid için çalıyor. Özellikle geçtiğimiz yaz transferde zor anlar yaşayan ve Eto'o ile Henry'i sürekli olarak kaybetme korkusu içinde bulunan Barça bu aralar rahat. Madrid ise en sağlam kalesi Raul'u kaybedebilir; tabi göze alırsa...

Önce Barça ile başlayalım. Geçen sene imza atmak için bin dereden su getirten Samuel Eto'o şimdi sadakat dersleri veriyor.

"I love Barça. I have signed a five year deal and the most difficult moment was last summer. I really wanted to leave but them I wanted to show how important I can be for this team. And I will continue as long as the club will want to; I could remain until 2010".

Bir diğer yıldız Henry ise zaten sadıktı kulübüne. Hiçbir zaman gideceği yönündeki haberleri onaylamadı. Arap hayranları City'i satın alınca ona göz dikmişlerdi ama o sansasyonu seçmedi. Gitse belki de yeniden eski günlerine dönebilirdi, yeniden ön plana çıkabilirdi. City'nin UCL'ye kalmasını sağlamak onun için büyük bir onur olabilirdi ama o başka türlü bir onuru tercih etti ve tercihlerinin de hala arkasında.

"It's a honor to play for Barcelona. I live great here and my dream is to finish my career here with the Blaugrana".

Katalunya'da yüzler gülerken, Madrid'de şaşkınlık hakim. Raul Gonzales. İsmi ile Real Madrid özdeşleşti artık. Real tarihinin en büyük golcüsü ABD konusu sorulduğunda neden olmasın cevabını vermiş. Benim ve ailem için iyi bir deneyim olabilir demiş. Ayrılmak için kendini heba edecek değil ya. Gitmezsen burada bitiririm kariyerimi diye noktayı koymuş...

"It would be a great experience, not only for me but also for my family. I could play one season in the USA. If it wouldn't be possible, I would of course end my career at Real Madrid".
Del Piero'nun İngiltere özleminden sonra, Raul'un bu demeci...Büyük kaptanlar neler oluyor!

Hiç yorum yok: