3 Şubat 2009 Salı

David Beckham


Amerika'da ligler bitince formda kalma ayağına geldiği Milano'ya yerleşme derdinde Beckham. ACMilan da onu bırakmama niyetinde, bu kadar formda olduğunu onlar da tahmin etmemişti. Şimdiki dertleri onu takımda tutmak.
Galliani onu takımda tutmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söylüyor. Galaxy'i de kırmadan bu işi bitirmek istiyor...
"He is a Galaxy player, we can't kidnap him! He wants to remain too? I think so, but all I can do is to express our club's will. AC Milan will do all they can to keep him until the end of the season or sign him permanently. If Galaxy will decide to negotiate, we will be honoured. But, the deal is clear and Galaxy coach Bruce Arena is right : Beckham is their player. We'll see what can be worked out. His great performances are not my revenge towards those who criticized me in the past. I have done this job for almost 23 year and I know that many things are influenced my accidents. For example, Philippe Senderos was injured and signing him was considered a mistake on my part; Beckham is doing well and they think I am a genius. The truth is that both versions are wrong".
Bonservis sorununu halledebilirse bu işten Milano sokakları sevinir ama La Galaxy taraftarının hevesi kursağında kalacak gibi görünüyor...

1 yorum:

caalar dedi ki...

blogdaki yabancı dil alıntıların bu kadar uzun ve sık olması ne kadar hoş görünüyor bilmiyorum.. ayrıca beckham ın da alnı açılmış saçlarla kapatmaya çalışıo..:)