23 Mart 2009 Pazartesi

It is finished...again...


1978 yılında yayınlanan ve daha sonra 2004'te yeni versiyonu ile yayınlanmaya başlayan Battlestar Galactica 4. sezon finali ile sonlandı. Eski versiyonunu izleyemediğim için karşılaştırma yapamıyacağım ancak benim gibi uzay teknolojilerini içeren film ve dizileri sevmeyen birinde bile bağımlılık yaptı diyebilirim. İzlediğim diziler arasında Lost'tan sonra 2. sıraya koyacağım tek dizidir BSG. William Adama, Caprica Six, Gauis Baltar, Saul Tigh, Kara Thrace, Lee Adama, Laura Roslin, Galen Tyrol vs vs hepside inanılmaz karakterlerdi. Finale değinmeden geçemeyiceğim. Açıkcası çok güzel bağladılar diziyi. Flashbackler çok iyi oldu ve birçok cevapda bu finalde verilmiş oldu.

Haziranda Battlestar Galactica: The Plan diye bireşey çıkarıcaklar onu dört gözle bekliyorum. Önümüzdeki sene için de Caprica adında savaştan 50 yıl öncesini anlatıcak yeni bir BSG dizisi çıkma durumu var ama tam bir kesinlik yok.

Battlestar Galactica'ya katkıda bulunan bütün senaristlere,yapımcılara,yönetmenlere ve oyunculara çok çok teşekkür ediyorum...

So say we all!!!

Hiç yorum yok: