26 Ağustos 2013 Pazartesi

Atletico Mata'nın Peşinde

 
Premier Lig ile La Liga arasındaki transferler transfer sezonu bitimine kadar devam edeceğe benziyor. Son dedikodu ise aslında beklenmedik yerden geldi. Adrian ile yollarını ayırması muhtemel Atletico Madrid Juan Mata'yı kiralamak istiyor.
 
Son Willian transferinde hücuma dönük ortasaha oyuncularının artması Chelsea için harmoni açısından sorun olabilir. Özellikle Willian, Hazard, Mata, Oscar gibi oyuncuların tamamı Dünya Kupası'nda yer almak için ilk 11 de oynamak isteyecektir. Bunlardan birinin yedek kalması milli takıma seçilmesini riske atabilir. Willian'ın transferiyle Mata yedek kalabilir. Mata, Dünya Kupası şansının artması için kiralık olarak da olsa Atletico Madrid'e gitmeye sıcak bakabilir.
 
Chelsea ise öncelikle Moses'ı kiralamayı planlıyor. Mata'yı kısa süreliğine de olsa gözden çıkaracaklarını sanmıyorum ama Atletico şansını deniyor. Mata'nın bırakılması ise Chelsea adına sezonun en saçma işi olur. Hazard ile birlikte kesinlikle oynatılması gereken bir oyuncu ve bunu 2 yıllık performansıyla da gösterdi. Mourinho'nun böyle bir hata yapabileceğini düşünmüyorum.

Hiç yorum yok: