14 Mayıs 2012 Pazartesi

Küme düşen takımlardan alınabilecek oyuncular



Dün Villareal'in küme düştüğünü öğrendiğimde çok şaşırmıştım. La Liga'yı 1. kim olacak dışında takip etmediğimiz için kaçırmışız. Açıkcası o kadroyu küme düşüren hocayı da kutlamak gerekir yani.

Küme düşen takımların gelirlerinde yaşanan büyük kayıplar sonucu doğal olarak oyuncu satmak zorunda kalıyorlar. Hatta bazı oyuncuların kontratlarında küme düşülmesi sonucu serbest kalma maddeleri bile var. Geçen sene küme düşen West Ham'dan ayrılan Scott Parker ve Demba Ba'nın takımlarına ne kadar katkı yaptıkları ortada.

Bu sezonda oldukça gözde isimler bu duruma düşmüş durumda. Özellikle Rossi, Junior Hoilett, Cristián Zapata,  Nilmar ve Borja Valero birçok takımın transfer listesine gireceklerdir.

Listeyi de verelim;


Ivan Klasnić, Nigel Reo-Coker, Martin Olsson, Gaël Givet, Morten Gamst Pedersen, Radosav Petrović, Steven N'Zonzi, Scott Dann, Junior Hoilett, Yakubu, Simon Vukčević, Steven Fletcher, Matt Jarvis, Gonzalo Rodríguez, Nilmar, Jonathan de Guzmán, Marco Ruben, Cani, Cristián Zapata, Diego López, Marcos Senna, Borja Valero, Bruno Soriano, Giuseppe Rossi, Miguel de las Cuevas, Michael Rensing
Petit, Pedro Geromel, Manuele Blasi, Yaya Sanogo, Delvin N´dinga, Alberto Botia

Hiç yorum yok: