17 Şubat 2012 Cuma

Lucky Man - Michael J Fox



Michael J Fox parkinson olduğunu açıkladığında ben de diğer birçok hayranı gibi şok olmuştum. Üstelik bunu 7 yıl gibi uzun bir süre herkesten saklaması şoku bir derece daha arttırıyordu. Geleceğe dönüş serisini anlatmaya gerek yok. Tam bir klasik ve ne kadar izlenirse izlensin tekrar izlenebilen filmlerdendir.

Kitaba gelirsek, okuduğum en güzel otobiyografi diyebilirim kesinlikle.Çocukluğu, Hollywood dünyasının tüm yönleri, ailesi, parkinson olduğu zamanı ve buna rağmen hayata nasıl tutunuşunun tasviri çok etkileyici. Zaman zaman çok eğlendirip güldüren ama zaman zaman da oldukça hüzünlendiren bir kitap.

Kitap ile ilgili çok şey anlatmak istemiyorum zira okuyup görmeniz çok daha iyi. Ancak birşeyden bahsetmek istiyorum; Bilenler vardır tabi ama Michael J Fox'daki j harfini sonradan kendisinin eklemesi. Nedeni ise oyuncular birliğinin iki aynı üye adını kabul etmemesi. Daha önceden Michael Fox diye bir oyuncu kayıt yaptırmış olduğu için isminde bir değişiklik yapmak zorunda kalmış.J harfini seçmesinin nedeni ise Bonnie ve Clyde'da saf suç ortağı rolünü oynayan Michael J Pollard'ın en sevdiği oyunculardan biri olmasıymış.
.

Hiç yorum yok: