3 Aralık 2008 Çarşamba

Kısa kısa konserler...

Bir kaç konser haberinden mahrum etmeyelim sizleri...

Öncelikle bayadır tanıtımı yapılan Amy Winehouse Tribute Concert Ocak ayı içeriseinde gerçekleştirilecek. İstanbul, İzmir ve Ankara'da gerçekleştirilecek konserlerin Eskişehir'de de gerçekleşmesini dilerdim açıkçası. Konseri İngiltere'den gelen Marie gerçekleştirecekmiş. Elinden geleni yapar kuşkusuz ama umarım bir Feuerengel öreneği gibi başarılı olur. Tabi Amy gibi skandal bir kadının Türkiye'ye uzun bir süre gelemeceyecği de düşünüldüğünde hayranları için kaçmayacak bir konser. Biletler biletix'de.

Bir diğer tribute konseri de İtalya'dan gelen Iron Maiden tribute grubu Up The Irons tarafından gerçekleştirilecek. Konser yerlerinde Eskişehir yine unutulmuş. Neyse, Iron Maiden'ın tribute'nin gelmesi bile bize biraz heycan verdi açıkçası. Umarım bu grubun kendisinin gelmesi için bir kapı olur. Konserler bu ayın 18/19/20 sinde gerçekleşecek. Biletler yine biletix'de.

Diğer konser haberi de caz severlere. Jocelyn Smith ayın 16'sında bizlere. Konsept biraz farklı olmuş. Jocelyn Zülfü livaneli şarkılarını yorumlayacakmış. Tanıtımında sürprizlere hazırlanın dediğine bakılırsa, farklı konsepti değişik şeylere süsleyerek karşımıza çıkacak Jocelyn. Yine bir konser cazseverler için: Kerem Görsev ve Allan Harris beraber takılacaklarmış yine. Klasikleri de çalarlar yenileri de. Tavsiyedir. Bu arada evet, iki konser için de, biletler yine biletix'de.
Herkese iyi eğlenceler...

Hiç yorum yok: