4 Aralık 2008 Perşembe

Kaptan'dan kısa bir ara...

Büyük kaptan'ın, takımı Sunderland'den apar topar gitmesi, Ada'da büyük yankı uyandırdı. Bizde de bianconeri'nin yas tuttuğunu görür gibiyim. Söylemlerinden de sezon sonu takımı bırakacağı çıkarılmıştı önceden. Sezon sonu çıkarımı biraz uzun olmuş galiba. İrlandalı da fazla önemsemiyor ayrılmayı ki takım sözcüsü de Sunderland için en iyisini düşündüğü için bıraktığını söylemiş. 2 sene önce takımı yakışmadığı ligden yükselten büyük kaptanın şu an işsiz olması da bence Premier League'de sorun yaratacaktır. Diğer Barclays takımlarının sırada beklediğinden eminim. Tottenham'da işler yine iyi gitmemeye başladı. Bakarsınız ikinci bir değişiklik olur. Newcastle mutsuz, umutsuz. Aslında Man Utd dışındaki her takıma aday desek yalan olmaz. Uzun süre de işsiz kalmayacağı açık olduğuna göre, fazla özlemeyeceğiz kıravatlı, takım elbiseli, karizmatik İrlandalı'yı. Bu sadece kısa bir tatil olacak...

4 yorum:

Kcan dedi ki...

bilgiçlik taslamak amacım değil lakin keane e iskoç demek biraz büyük bir hata değil mi? kanı yeşil akar o derece irlandalıdır da zira:)

CaRtMaNtR dedi ki...

Keane koyu İrlandalı diye bilirdim bu İskoçyalı belirtmesinde bir hata olabilir mi acaba (konu ile alaksz olarak oralı buralı derken Keano'un son imajla Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca'nın rolünü kapabilme olasığı var gibi :D )

deepman dedi ki...

hata için özür dilerim arkadaşlar. büyük veya küçük oluyor bazen. düzelttik ya önemli olan o.

YK dedi ki...

Keano'nun ayrılması elbette üzdü beni ama görünen o ki Sunderland'ı tutmaya devam edeceğim. Big Sam'in adı geçiyor. Hocalık konusunda Roy'dan iyi olduğu aşikar. Büyük futbolcudan büyük hoca olmuyor..