28 Ekim 2008 Salı

Kısa bir aradan sonra...


Neyse ki çok uzun sürmedi... Deli saçması sebeplerle kapatılan futbol kapımız nihayet açıldı.

Bir süredir, ne doğru düzgün blog takip edebildik ne de yazabildik; siteye doğrudan ulaşamayınca tat vermedi; biz de boşlayıverdik hemen..

Önce Juve ile başlamak isterim elbette. Geçen sürede Juve'nin futbolu konuşulmadı, zaten Torino derbisinde alınan 1-0'lık galibiyetten gayrı pek de bir gelişme olmadı. Takımın haline acıyan basın kaleme sarılıp transfer üstüne transfer yazıyor Torino ekibine.

Onlarca sakat olunca (Andrade, Cristiano Zanetti, Zebina, Trezeguet, Buffon, Tiago, Poulsen, Marchisio, Grygera, De Ceglie, Salihamidzic) ara transfer başta olmak üzere sezon sonu transferlerine bol bol yer ayırıyorlar.

Sportmediaset, Tiago'yu eve yollamış; ara transferde kiralık olarak eski takımına döneceğini iddia etmiş. Açıkcası çok da umrumda değil Tiago; Juve'den gitsin de nereye giderse gitsin...

Sport, kulübüyle sözleşme yenilemeyen Sergi Busquets'in Juve yolunu tutacağını söylemiş. Genci hiç izlemedim; Barça sözleşme yenilemek istiyor ve oyuncu buna yanaşmıyorsa işin içinde Juve'nin olma ihtimali kuvvetli..

Tuttosport imzalı haber ise harbiden bomba. Dün Diego'nun babasının ve menajerinin Juventus'lu yöneticilerle görüşmek için Torino'da olduklarını yazmış. Juve Werder ile 20 milyon € civarında bir paraya anlaşmış ve şimdi Diego ile görüşüyormuş. Neden olmasın...

Hiç yorum yok: