2 Kasım 2009 Pazartesi

Beckham Milan'a

AC Milan bu yıl UCL'de mücadele ediyorsa bunda geçen sene kiralanan Beckham'ın emeği büyüktür. Kaka'nın, Ronaldinho'nun formsuz olduğu bir senede, kalede Kalac'ın olduğu bir takımda en çok göze batanlardandı İngiliz.

Berlusconi'nin transfer stratejisinden daha önce de bahsetmiştim. Yarın kelek yapıp, parayı alıp kaçmazsa 1-2 yıl bekleyecek transfer konusunda. Madem çok para ödeyemiyor, öyle önüne geleni de alamayacağına göre; yapılabilecek iki şey kalıyor geriye. Birincisi altyapıya ve gençlere yönelmek. Bunu ziyadesiyle yapıyor da, Galliani sıkı çalışıyor bu konuda. Dominic Adiyiah ve Edmund Hottor bu aralar kırmızı siyahlıların kıskacındaki gençler.

Diğer strateji de kiralık oyuncular. Manu'nun altyapısındaki oyuncuyu kiralayıp yetiştirecek değil elbette. Hedef yine Beckham'dı tabi. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kadroda görmek istiyorlar İngiliz'i. Becks de Milano'yu istiyor tabi. İşin ucunda sadece moda yok, aynı zamanda milli takım da var. La Gazzetta iş bitti diyor. Bu akşam LA Galaxy resmen açıklayacak demişler. Beckham yine ACMilan'a kiralık geliyor.

Ne diyelim. LA Galaxy verdiği paralara mı yansın yoksa taraftarlarına izletemediği yıldızına mı?

Hiç yorum yok: