10 Temmuz 2008 Perşembe

Küçük Adam Blatter!


FIFA Başkanı konuşmuş. "Futbol, modern köleliktir" demiş. Futbol takımlarının oyuncuları kendilerine bağlayıp, oyuncuların başka takımlara gitmelerini engellediğini savunmuş. Tamam da bunun neresi tuhaf, neresi yanlış? Neden iyi oyuncusunu başka takıma versin ki. Bu durumun tam tersi olsaydı saçma olurdu. Elbette ki iyi takım kurmak istiyorsan iyi oyuncuları elinde tutmak isteyeceksin.

Uzun süreli sözleşmelerle futbolcuların başka takımlara transfer olmalarının önüne geçildiğini söylemiş. Arkadaş, sözleşmeyi imzalayan ben miyim? Eğer futbolcu istemezse imzalamaz. Zorla mı imza attırıyorlar. Komiksin Blatter.

En sonunda da ağzındaki baklayı çıkarmış. Ronaldo'ya değinmiş. Manu'nun onu bırakmasının iyi olacağını söylemiş. Ronaldo'nun Real'e gitmek istediğini, ancak buna Manu'nun engel olduğunu söylemiş. Nerden biliyorsun? Koskoca FIFA başkanısın ve kesin olmayan bir şey hakkında konuşuyorsun.

Calderon'un son oyunu olsa gerek bu. Ronaldo'yu alma yolunda her şeyi mübah görmeye başlamış anlaşılan. Neyse ki kırmızı şeytanlardan yanıt gecikmedi. Ronaldo'nun gitmek istediği haberini yalanladılar. Son noktayı da Ronaldo koydu : "Real ile anlaştığım haberleri gerçek dışıdır".

Ronaldo, sen de kararını ver artık. Gitmek istiyor musun istemiyor musun. Real ile Manchester'ı birleştirin orda oynasın bari. Adam ikisini de istiyor.

Hiç yorum yok: