10 Temmuz 2008 Perşembe

Back to the game

Birkaç günlük hastalığım süresince ortak iyi idare etmiş sağolsun. Bende gündemdeki bir kaç konuya değinerek geri döneyim.

- Elton Brand Sixers ile anlaştı. Baron clippers'a geldikten sonra kalıcağı tahmin ediliyordu ancak kendisi büyük satış koydu hem clippers'a hem Baron'a. Phila nın kadro baya sağlam oldu. Ancak mutlaka bir şutöre ihtiyaçları var.

-Guiza Fenerbahçe'ye geldi. Bonservisi 14 milyon euro. Fazla gözüksede La liga da penaltısız 27 gol atmış bir oyuncu kendisi üstelik Peter Crouch'un 10 milyon pound a Porstmouth'a gitmesi piyasanın böyle olduğunu gösteriyor.



-Galatsaray da bu ara boş durmadı ve bonservissiz Kewell'ı renklerine bağladı. Öncelikle şu söyleyeyim; Galatasaray Kewell'ı almadı. Kewell diye bir futbolcu kalmadı. 15 maç üstü oynayacağını düşünmüyorum. Daha iyisini alabilirdi bence Galatasaray.




- Terlik muhabbeti yüzünden çıkan kavgadan dolayı 2 kaptan satış listesine konuldu. Üzülmez'den kurtulunması beşiktaş taraftarlarını sevindiriyor ancak Toroman'ın gitmesini istemiyorlar. Toraman bence biraz abartılıyor. Bir kere defansta oyanayabilecek kadar yürekli bir futbolcu gibi gözükmüyor bana. Lugano,Servet ve Song gibi defans oyuncularının sahip olduğu yüreğin 5 te birine sahip değil bence. Ancak yabancı kontejyanı ve kaliteli türk defans oyuncusu azlığından gitmesi yinede kayıp olur Beşiktaş için.

Hiç yorum yok: