11 Ağustos 2008 Pazartesi

Almanya-İtalya


Wolfsburg. Bu transfer sezonunda adını epeyce duyurdu; belli ki ciddi çalışıyorlar. İtalya'dan aldıkları iki savunmacı onları güçlendirecektir. Almanya'da Bayern olduğu müddetçe şampiyon olmaları zor tabi ama Şampiyonlar Ligi'nden çok uzak görünmüyorlar. Geçen sezonu 5. sırada tamamladılar, bu sene kadro itibariyle çok daha iyiler.

Kalesinde Benaglio var; şampiyona da izledik; kale zayıf. Savunmaya Zaccardo, Barzagli takviyeleri çok yerindeydi. Özellikle Barzagli daha üst düzey takımlarda oynayabilecek kapasitede. Ricardo Costa, Josue, Grafite, Marcelinho ve Misimovic diğer kalbur üstü oyuncuları. Almanlar, İtalyanlara iyi sardı. Kurtlar şimdi de Brienza'nın peşindeymiş. Franco, Wolfsburg için geçen yıl kiralık forma giydiği Reggina'yı satacak mı acaba?

Almanya-İtalya arasındaki transfer hattına değinmişken; Goal kaynaklı bir haberde Juve ile HSV'nin Nenad Kovacevic için kapıştığı yazılmış. Her ikisinin de ihtiyacı var. Transfer bedelinin 4.5 milyon Euro civarında olduğu söyleniyor. HSV'de Vaart'tan gelen sıcak para var, Juve bu konuda bir adım geride kalıp daha ucuzunu alma hesabı yapabilir; Xabi de yaptıkları gibi...

Hiç yorum yok: